Werkwijze

Een kaartje bij Jip&Jop? Zo werkt het:

1. Kaartje kiezen

We overlopen samen hoe jullie kaartje (en doopsuiker) er moet uitzien. Jip&Jop maakt vervolgens een aantal ontwerpen en we werken verder tot het kaartje helemaal naar wens is.

 

2. Betaling

Jullie ontvangen een mailtje met de betalingsgegevens die jullie nodig hebben om de overschrijving (van het voorschot) uit te voeren. Van zodra we de betaling ontvangen hebben, gaat jullie kaartje naar de drukker en wordt er een proefdruk gemaakt.

 

3. Enveloppen (en doopsuiker)

Indien jullie enveloppen (en doopsuiker) bestelden, kunnen deze reeds opgehaald worden.

 

4. Geboren!

Als jullie kindje geboren is, sturen jullie ons een sms-je (0484/30.27.65) met de volgende gegevens: voor- en achternaam van het kind, datum geboorte, gewicht, lengte en eventueel ziekenhuiskamer.

 

5. Kaartjes

We sturen het ontwerp naar de drukker. De kaartjes worden naargelang het tijdstip dezelfde werkdag of de werkdag erna gedrukt. De dag dat de kaartjes gedrukt worden, worden ze aangetekend verzonden via B-post of geleverd op de materniteit van jullie keuze (Imeldaziekenhuis te Bonheiden, Jan-Portaelziekenhuis te Vilvoorde of Sint-Maartenziekenhuis te Mechelen of te Duffel.) Later nemen we opnieuw contact op voor de resterende betaling.

 

Copyright © All Rights Reserved